Capio Närsjukvård, Capio Novakliniken Veberöd

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Välkommen till härliga Veberöd! Mitt i detta dynamiska samhälle omgiven av natursköna områden finns vi – Capio Vårdcentral Veberöd. Vi är ett team med god sammanhållning och en stark laganda. Vårt välutvecklade teamarbete innebär att vi arbetar tvärprofessionellt kring våra patienter vilket både främjar en god arbetsmiljö och gör att vi kan erbjuda våra 5 400 listade patienter bästa möjliga vård.

Vi söker en engagerad kurator som drivs av att : hjälpa och stötta våra patienter, med stödsamtal vid lindriga psykosociala besvär i form av t.ex. krisreaktioner. Kan utreda och bedöma patienters sociala situation i vård och omsorgssituationer, ge social rådgivning samt samordna och koordinera sociala åtgärder och insatser.

Vi eftersträvar korta stödsamtals serier för att kunna ge fler patienter möjlighet till kontakt, och på så sätt få högre tillgänglighet. Du TEAM samarbetar med de övriga professionerna på vårdcentralen, som sjukgymnast, allmänspecialist läkare, och /eller sjuksköterskor t.ex.

Du deltar aktivt i relevanta möten som sambedömningsronder, QPI-ronder, yrkesspecifika möten, pulsrond och APT.

Du väljer om du vill dela din arbetstid mellan enheterna i Veberöd och Sjöbo, eller vara placerad på en enhet. Väljer man båda enheterna är arbetstiden mellan 80-100% mellan 07.45-16.15 måndag till fredag, väljer du en av enheterna Capio vårdenhet Sjöbo eller Veberöd är arbetstiden ca 60%.

 

Som person har du personlig mognad och gärna 5 års arbetslivserfarenhet med att jobba med människor, gärna då som kurator. Empatisk förmåga och relationsskapande är förmågor vi värdesätter högt. Självklart är du utbildad socionom.

 

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Löberöd och eller Sjöbo
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1303
Kontakt
  • Carina Fritzell, 076-644 39 31
Publicerat 2021-09-24
Sista ansökningsdag 2021-10-24

Return to job vacancies