Capio Specialistkliniker, Capio Lundby Specialistsjukhus

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Lundby Specialistsjukhus är ett sjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med
Västra Götalandsregionen bedriver ett brett spektrum av offentligt finansierad specialistsjukvård; dialys/
njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH, och en dagkirurgisk enhet med tre operationssalar.
Vi kan även erbjuda vård och hälsokontroller till skolor, företag, försäkringsbolag

Dagkirurgiska enheten\nEnheten består av tre operationssalar, en sterilenhet samt en pre- och postoperativ enhet. \nVerksamheten bedrivs dag- och kvällstid, måndag - fredag och vi har stängt helger samt alla röda dagar.\nVåra opererande enheter är allmänkirurgi, ÖNH och ögon. Våra vårdtagare är både barn och vuxna.\n\n

Dagkirurgiska enheten

Enheten består av tre operationssalar, en sterilenhet samt en pre- och postoperativ enhet. Verksamheten bedrivs dag- och kvällstid, måndag - fredag och vi har stängt helger samt alla röda dagar. Våra opererande enheter är allmänkirurgi, ÖNH och ögon. Våra vårdtagare är både barn och vuxna.

Beskrivning

Vi söker dig som har ett intresse för dagkirurgi och vill vara med och utveckla sjukhuset i fortsatt positiv riktning.Vi arbetar utifrån ett patientfokuserat arbetssätt med ett stort patientflöde där vi värderar bra bemötande,flexibilitet, samarbetsförmåga och intresse för nya arbetsuppgifter. Sedvanliga anestesisjuksköterske arbetsuppgifter på en dagkirurgisk enhet.

Vi arbetar i team och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Att hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken och där kommer du att bli en del i det fortsatta utvecklingsarbetet. Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet intensivt och omväxlande. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Du ska trivas med att arbeta i en mindre arbetsgrupp och med högt tempo.

Kvalifikationer

Anestesisjuksköterska med vana av barn och likvärdig enhet är meriterande.

Villkor

Tillsvidareanställning, heltid. Lägre tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast , enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %, lägre tjänstgöringsgrad kan diskuteras
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1282
Kontakt
  • Marie Fransson, Enhetschef, 031-657232 alt. 073-6442107
  • Cathrine Öhman, Sektionsledare anestesi, 031-657238
Publicerat 2021-09-20
Sista ansökningsdag 2021-10-31

Return to job vacancies