Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Viksjö

Capio Vårdcentral Viksjö ligger i Viksjö centrum - en småstadsidyll med närhet till storstaden. Du tar dig hit lätthet: pendeltågen går ofta och tar inte mer än 30 minuter. Dessutom finns gott om parkeringsmöjligheter om du kommer med bil. Hos oss kan du ta en lunchpaus med promenad, löptur eller cykel i de fina omgivningarna runt Mälaren. Här är vi ca 30 medarbetare som i fräscha, nyrenoverade lokaler tar hand om våra ca 10 800 listade patienter. Vårdcentralen har flera specialistmottagningar som tex hypertoni-, diabetes- astma/KOL- och äldremottagning. Vi har ett eget laboratorium och eget ansvar för hemsjukvård. Vi är ett härligt gäng som arbetar med stort driv och engagemang för att möta våra patienters behov. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: capio.se/viksjo\n\

Vår vårdcentral har länge varit en viktig del av Viksjö. Nu gör vi en nystart och blickar framåt för att möta nya behov hos våra patienter. Vill du göra skillnad och arbeta på en vårdcentral som drivs av samarbete och utveckling? Du har hittat oss! Vi söker nu ytterligare en specialist i allmänmedicin, internmedicin eller geriatrik.

Att digifysisk vård numera är ett vedertaget begrepp har väl inte undgått någon. Vi i Capio gick i bräschen för utvecklingen av just detta och var tidigt ute med att erbjuda en helintegrerad digifysisk vård för hela bredden av primärvårdens patienter.

Vi arbetar aktivt för att du som läkare skall få en bättre kontroll över din vardag. Vårt arbete med chatt och videobesök innebär en möjlighet till en flexibilitet i förläggningen av arbetstid och en möjlighet att till viss del arbeta hemifrån om du skulle önska. Vi planerar för fasta schemalagda tider för administration då vi är övertygade om att en högre grad av självstyre minskar stress och ökar välbefinnandet. Och om du mår bra gör du också ett bra jobb vilket såklart är det bästa för våra patienter.

Vi berättar gärna mer om vad vi kan erbjuda dig – tveka inte att höra av dig om detta låter intressant!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Viksjö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1281
Kontakt
  • Lena Andersson, 0766-31 39 06
Publicerat 2021-09-20
Sista ansökningsdag 2021-10-20

Return to job vacancies