Capio S:t Görans Sjukhus, Ortopedkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Med oss erbjuds du en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Paramedicinska enheten
Vi är 6 arbetsterapeuter och 13 fysioterapeuter som ansvarar för rehabilitering av Ortopedklinikens patienter. Det är en grupp med stort kunnande som genomsyras av viljan att hela tiden bli bättre och leverera förstklassig vård. Vi har ett tätt samarbete med övriga professioner och strävar efter att arbeta teamorienterat. Regelbundet anordnas internutbildningar, gemensam frukost och andra aktiviteter för att främja arbetsglädje och god gemenskap.

Arbetsuppgifter
Du kommer vara anställd på Ortopedkliniken och arbeta på våra två ortopedkirurgiska avdelningar samt på vår öppenvårdsmottagning för handrehabilitering. Arbetsuppgifterna består av att initiera och följa upp rehabilitering efter handskador polikliniskt. I slutenvården medverkar du i bedömning av ADL-förmåga och rehabiliteringsbehov samt ansvarar för förskrivning av hjälpmedel. Du förväntas också regelbundet handleda studenter. I arbetsuppgifterna ingår även att vara aktiv i vårt förbättringsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med intresse för ortopedi. Erfarenhet av handrehabilitering och arbete inom slutenvården är meriterande. Som person är du strukturerad och självständig. För denna anställning förväntas du besitta personliga egenskaper som samarbetsförmåga, stresstålighet, nyfikenhet och flexibilitet. Du uppskattar både arbete i team och självständigt arbete på mottagning.

Villkor
Tillsvidareanställning. Vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2021-10-20

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Maria Stauffer. Kontaktuppgifter finns nedan. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1277
Kontakt
  • Maria Stauffer , 08-58701622
Publicerat 2021-09-22
Sista ansökningsdag 2021-10-20

Return to job vacancies