Capio Specialistkliniker, Capio Psykiatri

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Vi erbjuder multimodal rehabilitering för personer över 18år och har svårt utmattningssyndrom och/eller långvarig smärta som är utredd på primärvårdsnivå. Vi arbetar multidisciplinärt i team med specialistläkare i smärta, rehabilitering och psykiatri. Vårt team består av specialistläkare, specialistutbildad fysioterapeut, psykolog, sjuksköterska, rehab koordinator och arbetsterapeut. Vi utvärderar och bedömer team. Rehabiliteringen är begränsad (ca 3 månader) och syftar till att stärka arbetsåtergång, öka psykisk och fysisk funktion, minska sjukskrivning, bidra till emotionell reglering, förändra upplevelsen av sitt tillstånd, förbättrad allmän hälsa och vardagliga sysslor. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm.

Beskrivning

Nu söker vi en medicinsk sekreterare till vårt team på Södermalm som arbetar med rehabilitering av långvarig smärta och/eller utmattningssyndrom. Vi samarbetar också med mottagningen i samma hus som driver allmänpsykiatri vilket gör att man kan variera tjänsten till att vara på två mottagningar Vi är ett härligt team med bra sammanhållning och uppskattas väl av hela mottagningen. Sitter i ljusa fräscha lokaler, centralt på Södermalm men nära till naturen i Tantolunden och Skinnaviksparken. 

Vi söker dig som älskar att arbeta i team och tycker om varierade arbetsuppgifter. 

Arbetsuppgifter

Boka och kalla patienter till bedömning och behandlingsprogram, både i grupp och enskilt. Navigera i flera system som Take Care, TeleQ och Visiba Care. Hantera brev och posthantering. Förbereda bokningar till olika behandlar rum. Svara på frågor och bokningar i TeleQ. Skriva och hantera journaler i TC. Registrera vårdkontakter. Säkra att patienten får rätt bokningar i rätt tid. 

Kvalifikationer

Noggrann, kvalitetsmedveten och strukturerad. Kan hantera många olika ärenden på en gång. Ser nyttan av att arbeta i team och tycker om det. 

Villkor

Provanställning, 6 månader. Månadslön. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 procent
Ort Södermalm- Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1276
Kontakt
  • Catarina Stenmark, 076 772 92 43
Publicerat 2021-09-20
Sista ansökningsdag 2021-10-20

Return to job vacancies