Capio S:t Görans Sjukhus, Capio S:t Görans Sjukhus , Ortopedkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Med oss erbjuds du en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Är du undersköterska med utbildning med inriktning inom akutsjukvård och/eller har arbetslivserfarenhet inom akutsjukvård? Kom och arbeta hos oss på Ortopedklinikens vårdavdelningar!

Ortopedkliniken är en av Sveriges största räknat till antalet behandlade patienter. Kliniken är ett komplett ortopedkirurgiskt centrum med ungefär lika delar akut som planerad ortopedi. Ortopedkliniken har en akutavdelning och en elektivt inriktad avdelning. Vi har 48 vårdplatser delad på två avdelningar. 

Vi arbetar i team med undersköterska, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare. Vi arbetar med patienten i fokus och strävar ständigt efter att utvecklas för våra patienters skull. Vi söker nu nya undersköterskor till ortopedkliniken. Hos oss finns ett positivt och öppet arbetsklimat där det finns goda möjligheter till personlig utveckling såväl som verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som genomgått undersköterskeutbildning med inriktning på akutsjukvård, alternativt att du har undersköterskeutbildning och mer än 3 års erfarenhet inom akutsjukvård. 

Meriterande är om du arbetat inom slutenvården, gärna inom ortopedi.

Som person bidrar du till god stämning i teamet och samarbetar med kollegor och omgivning på ett prestigelöst sätt. Du har god erfarenhet av dokumentation och behärskar svenska i tal och skrift.

Vi gör urval och intervjuar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1259
Kontakt
  • Metin Bircan, Vårdenhetschef, 08-5870 3253
  • Magnus Bolin, Vårdenhetschef, 08-5870 3249
Publicerat 2021-09-15
Sista ansökningsdag 2021-10-31

Return to job vacancies