Capio Artro Clinic är Sveriges ledande idrottsskadeklinik. Vi är en högspecialiserad ortopedisk klinik som bildades redan 1992 som en del av S:t Görans sjukhus. Sedan 2007 är kliniken lokaliserad till Sophiahemmet i centrala Stockholm och från 2015 finns vi även vid Globenområdet. Vi är en högspecialiserad ortopedisk verksamhet inom både artroskopisk kirurgi i knä, höft, axel, fotled och armbåge men också inom höft- och knäproteskirurgi. Vi utför cirka 5 000 operationer per år på vår operationsavdelning och gör flest korsbandsoperationer i Sverige. Utöver den rena ortopedin med mottagningsarbete och operation så har kliniken också en av Stockholms största specialistverksamheter inom fysioterapi med inriktning mot idrottsmedicin och ortopedi. Rehab bedrivs både vid Sophiahemmet och vid en filial på Globenområdet.

Det finns ett djupt och brett kunnande inom ortopedi, rehab och idrottsmedicin på kliniken. Våra medarbetare är Artroklinikens största tillgång och är dedikerade till att leverera bästa tänkbara vård för varje patient. Vi är beroende av våra kunniga och ansvarstagande medarbetare för att tillsammans skapa en attraktiv arbetsplats.

Capio Artro Clinic har ett samarbete med Centrum för Idrottsskadeforskning och Utbildning (CIFU) som är en centrumbildning tillsammans med MMK på Karolinska Institutet och Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH). Genom CIFU har vi skapat en kreativ miljö där det bedrivs klinik, forskning och utbildning under samma tak inom Sophiahemmets område.

 

Vi utökar nu vårt team och söker ytterligare en receptionist samt två administratörer till vår mottagningsverksamhet.

Arbetsbeskrivning - Receptionist

På vår mottagning på Sophiahemmet är vi ett team på 16 personer och vi strävar efter att vara en mycket god glädjefylld arbetsplats med högt i tak och med gott samarbete.

Att arbeta som receptionist innebär att du är den första som möter våra patienter/kunder och ger en trygg och välkomnande känsla på vår mottagning. Att du tycker om att arbeta med människor ser vi som en självklarhet och vi önskar att du även har en välutvecklad förmåga att bemöta patienter/kunder med olika behov och förväntningar. Vår grundtanke bygger på att varje patient ska få bästa tänkbara service och bemötande hos oss på Capio Artro Clinic.

Ditt arbete som receptionist hos oss innebär att du är vårt ansikte utåt och spindeln i nätet för vår mottagningsverksamhet.
Som receptionist kommer du att registrera/kassa in patienterna när de kommer till vår klinik men det ingår även en del andra arbetsuppgifter som t ex registrering, försäljning i vår shop och övrigt administrativt arbete. Du kommer även att bemanna vår vårdplanering där patienter får hjälp med MR-bokning, nedladdning av hälsodeklaration samt boka tider till läkare och fysioterapeuter.

Arbetsbeskrivning - Administratör

Tillsammans med mottagningens sjuksköterskor sitter du i ett kontorslandskap och har hand om patientkontakter via chatt och telefon samt sköter om diverse administrativa uppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter: Bemanna TeleQ och chatt när det gäller administrationsfrågor som tex. ombokningar, bokningar och remissfrågor. Skanna journaler, registrera remisser och lägga upp på väntelistan, boka in nybesök, hantera journalkopior och posthantering. Beställning av diverse förrådsmaterial, städartiklar, arbetskläder och sköta tvätthanteringen. Du ska även tillsammans med en sjuksköterska administrera 1177. Avlasta sjuksköterskor och läkare med diverse administrativa uppgifter som tex uppkopiering av material och dylikt.

Arbetstiden är dagtid, helgfria vardagar. (Gäller alla tjänsterna)

Kvalifikationer

Vår verksamhet, som ständigt är under utveckling, ser gärna att du har ett intresse för motion och idrott. Vi söker dig som är en flexibel, effektiv och stresstålig person som gillar utmaningar. Du ska vara trygg i dig själv och ha ett glatt humör och kunna peppa dina kollegor. Du skall vara lösningsbenägen och se möjligheter istället för problem. Du behöver ha en stor tilltro till teamarbete som är av yttersta vikt i vårt dagliga arbete där vi alla hjälper varandra efter behov.

Vi strävar alltid efter att varje enskild patient ska få ett kompetent och trevligt bemötande och att de ska lämna vår klinik med en känsla av oerhört professionellt omhändertagande. Vi följer regelbundet upp detta för att hålla en mycket god omvårdnad av alla patienter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet och en vilja till utveckling och förändring.

Att du är van användare av Take Care är ett stort plus, men ej ett krav.
Erfarenhet av tidigare serviceyrke och framförallt receptionstjänst är meriterande, likaså erfarenhet av vårdarbete/mottagningsarbete.

OBS! Meddela tydligt i din ansökan vilken av våra tjänster du är intresserad av. Det går också bra att söka båda tjänsterna. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.
Löneform Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas.
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1258
Kontakt
  • Helena Windahl, 084062700
Publicerat 2021-09-15
Sista ansökningsdag 2021-10-31

Return to job vacancies