Äldre och mobil vård, Capio Geriatrik, Capio Löwetgeriatriken

Beskrivning

Capiogeriatrik Löwet består av två akutgeriatriska vårdavdelningar med totalt 58 geriatriska platser. På vård avdelningen vårdas äldre patienter i ett team bestående av olika yrkesgrupper som arbetar utifrån ett aktiverande arbetssätt. Hos oss finns nyrenoverade lokaler och ett vårdnära ledarskap. Vill du ha en liten men kompetent och stimulerande arbetsplats sök då dig hit till vår paragrupp. 

Arbetet kommer även att vissa dagar vara på Sollentuna Capiogeriatrik som är nyligen öppnat.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeut såsom bedömning av aktivitetsförmåga, träning, tips, råd och strategier kopplat till ADL utförandet och förskrivning av hjälpmedel, kognitiva bedömningar, vidarerapportering till andra vårdinstanser, deltagande på teamronder. Informera och instruera närstående och vårdare i ett rehabiliterande förhållningssätt kring den enskilda patienten. Utföra insatser för att uppnå rehabiliteringsmålen. Upprätta individuell rehabiliteringsplan. Följa upp och utvärdera insatser. Dokumentationen sker i Take care och inskrivning av patienterna kommer att ske via en läsplatta som är ett nytt projekt på Löwet.  

 

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av geriatrisk rehabilitering samt teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Helgtjänstgöring var 10;e lördag. 

 Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1/11 år 2021
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Upplands-Väsby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1257
Kontakt
  • Malin Eklund, 070-790 81 09
Publicerat 2021-09-15
Sista ansökningsdag 2021-10-19

Return to job vacancies