Capio S:t Görans Sjukhus, Hjärtkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Med oss erbjuds du en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Vi på Hjärtkliniken söker en ny kollega som bemanningsassistent. Detta är en möjlighet för dig som är undersköterska och nu önskar komplettera din kliniska tjänstgöring med en administrativ roll.

Vi erbjuder således ett ansvarsfullt flexibelt arbete med varierande arbetsbelastning. Du kommer att arbeta i nära samarbete med vårdenhetschefer och flödesledare.

Arbetsbeskrivning bemanningsassistent

I Din roll som bemanningsassistent på Hjärtkliniken har du, tillsammans med vårdenhetschefer, ansvar för omvårdnadsbemanningen på klinikens tre vårdavdelningar (avd 31 svikt/arytmi, avd 33 svikt och avd 30 HIA).

 • Tjänsten innebär att dagligen uppmärksamma och ansvara för att bemanna korttidsfrånvaro på Hjärtklinikens vårdavdelningar.
 • Vi tillämpar önskeschema och poängmodell i schemaläggningssystemet Tessa, där du som bemanningsassistent bär ett stort ansvar för en hållbar schemaplanering.
 • I samråd med vårdenhetschefer ansvarar du för att planera introduktion och schema för nya medarbetare samt bistår medarbetarna i schemaläggningsfrågor.
 • Introduktion av nya medarbetare i lönesystemet Aditro och schemaplaneringsmodulen Tessa.
 • Bistå vårdenhetschefer med administrativa göromål.
 • Viss klinisk tjänstgöring som undersköterska ingår.

Du erbjuds:

 • Utbildning i arbetsmiljö och arbetsrätt.
 • Utbildning i lönesystemet Aditro.
 • Administrativ utbildning i schemaläggningssystemet Tessa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en mycket god kommunikativ förmåga och är ansvarstagande. Du är positiv, strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Du har goda datakunskaper och har lätt för att lära.

Du har ett fint bemötande och en god samarbetsförmåga.

Du är undersköterska med klinisk erfarenhet. Har du tidigare arbetat med schemaläggning och/eller bemanning är det en fördel, men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Kombinerad tjänst som bemanningsassistent med klinisk tjänstgöring som undersköterska. Grundanställning som undersköterska. Fördelning bemanningsassistent/undersköterska enligt överenskommelse med chef.

Omfattning: Heltid, dagtid

Tillträde sker efter överenskommelse.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1229
Kontakt
 • Sara Dahlin, Vårdenhetschef arytmi, 08-5870 1180
 • Magdalena Fröberg, Vårdenhetschef svikt, 08-5870 1149
Publicerat 2021-09-09
Sista ansökningsdag 2021-10-31

Return to job vacancies