Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Högdalen

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en distriktsjuksköterska eller sjuksköterska för arbete på vårdcentralen. Här får du chansen att tillsammans med oss bidra till att utveckla primärvården.

I din roll som distriktssköterska hos oss arbetar du med snabba patientflöden. Vi arbetar både med fysiska besök och med digitala lösningar som viden och chatt. Du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer god kvalitet i omvårdnaden. Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där du har möjlighet att kompetensutveckla dig själv.Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi arbetar både med fysiska och digitala besök och har en chatt

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Capio ligger i framkanten i både digitala lösningar och kvalitetsarbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska eller leg sjuksköterska  som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid/Deltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1197
Kontakt
  • Azina Talaromi, azina.talaromi@capio.se
Publicerat 2021-09-06
Sista ansökningsdag 2021-10-30

Return to job vacancies