Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Högdalen

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Högdalen ligger i södra Stockholm med goda tunnelbana och bussförbindelser.
Du kommer att komma till en vårdcentral med 32 kollegor som varje dag är delaktiga i vårdcentralens utveckling och förbättring. Vårdcentralen har en lista på 13 300 patienter och vår önskan är erbjuda våra patienter den bästa tänkbara vård. Vi har precis gjort en stor renovering av våra lokaler så vi måste tyvärr använda klyschan att vi finns i fina, ljusa lokaler. Renoveringen har gjort att hela vårdcentralen fått sig ett ansiktslyft och på köpet motiverade medarbetare som ser möjligheter att arbeta med flöden och mottagningar på ett nytt sätt på det som kallar Högdalen 2.0.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som är en lagspelare och som vill fortsätta bygga upp en enhet som sätter patienten i fokus och arbetar för att uppnå hög kvalité. 

Erfarenhet i hemsjukvård prioriteras då tjänsten är baserad i hemsjukvården. Hemsjukvårdsteamet på 6 personer jobbar med kvalité, patientsäkerhet och fokuserar på att våra patienter får den bästa tänkbara vård. Du kommer vara ansvarig för ett eget område. Vi samarbetar med många parter

bl a kommunen, rehab dietist mm och det krävs  att du har  en god samarbetsförmåga

Låter detta som en arbetsplats där du vill jobba? Vi hoppas att svaret är ja på den frågan och ser fram emot att få din ansökan. Du kommer att ha goda förutsättningar att vidareutveckla dig.

Rekryteringen sker löpande så vi ser gärna att du söker redan idag med ett CV och ett personligt brev.

 

Kvalifikationer

Att du är utbildad sjuksköterska eller distriktsjuksköterska och har erfarenhet av att tidigare jobba i hemsjukvården. Vi söker en distriktsköterska till vårt hemsjukvårdsteam som kan ge bästa möjliga vård till våra patienter. Vi arbetar i team dsk/ usk.  Du kommer att vara tillgänglig för patienterna på cykel och måste kunna cykla och ha körkort.  Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Du är serviceinriktad, noggrann, snabb och effektiv, tar initiativ och är ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och en positiv inställning.

 

Övrigt

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde oktober -21
Löneform Enligt överenskommelse.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1196
Kontakt
  • Sofie Eklund, 0739740302
  • Monica Edström, 073-350 65 33
Publicerat 2021-11-29
Sista ansökningsdag 2022-01-31
Logga in och sök jobbet

Return to job vacancies