Capio S:t Görans Sjukhus, Neurologiska kliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Med oss erbjuds du en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning

Vi söker dig som är leg.sjuksköterska och har ett intresse för klinisk forskning, är strukturerad, noggrann och kvalitetsinriktad. Du behöver vara samarbetsorienterad, driven, ansvarstagande, flexibel samt ha ett tydligt patientfokus.

Kliniken har flera pågående kliniska studier och vill delta i fler så nu vi behöver utöka vår enhet med forskningssjuksköterska.

Du kommer att ingå i ett team tillsammans med en mottagnings sjuksköterska och flera olika läkare som arbetar med att starta och genomföra nya studier för att finna bättre behandlingar till våra patienter.

Dagvården utreder eller behandlar patienter utan att behöva slutenvård. Vi kan komplettera med undersökningar som inte behöver göras akut eller inneliggande i slutenvård. Vi ger även läkemedelsbehandlingar som behöver återkommande besök på dagvården. På mottagningen har vi uppföljning av patienter som vårdats för b.la. Stroke eller Tia.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du i nära samarbete med ansvarig forskare startar och/eller driver kliniska studier. Vi genomför alla typer av kliniska studier som kan innehålla nya läkemedelsbehandlingar, omvårdnadsforskning, provtagningsstudier mfl.

Som forskningssjuksköterska inkluderar du tillsammans med läkare patienter i våra pågående kliniska prövningar och koordinerar patienterna under deras medverkan i studien. Du håller i den övergripande studielogistiken och administrationen. I studierna hanterar du forskningsprover, ger studiebehandling, följer upp patienterna samt gör datainmatning i studiedatabasen.

På enheten har vi ett standardiserat arbetssätt för att följa det regelverk som styr arbetet med kliniska prövningar. Du samarbetar även med studiernas sponsorer och medverkar vid deras kvalitetskontroller/monitorering.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska med minst 3 års erfarenhet av Neurologi, intresse för klinisk forskning, är strukturerad, noggrann och kvalitetsinriktad. Du behöver vara samarbetsorienterad, driven, ansvarstagande, flexibel samt ha ett tydligt patientfokus.

Villkor

Forskningstjänsten är på 50%, övrig tid arbetar du kliniskt med patienter på vår mottagning/dagvårdsenhet, dagtid. Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde snarast
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1182
Kontakt
  • Anna Engdahl Karlsson, 08-5870 11 55
Facklig företrädare
  • Martin Rosso, Kommunal, 08-587 10000
  • Caspar Lindgren, Vårdförbundet, 08-587 10000
Publicerat 2021-09-10
Sista ansökningsdag 2021-10-31

Return to job vacancies