Capio S:t Görans Sjukhus, Medicinkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Med oss erbjuds du en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Är du sjuksköterska och vill utvecklas i en trevlig arbetsmiljö? Då är detta ett jobb för dig. Välkommen att söka till infektionssektionen, avdelning 43 och 44. På vår arbetsplats erbjuder en individuell inskolning där vi utgår ifrån din erfarenhet och kompetens.

OVL, omvårdnadsledande sjuksköterska, finns tillgänglig på avdelningarna varje dag i veckan för att stötta dig, och är behjälplig i situationer där du behöver en erfaren sjuksköterskas kunskap och vägledning. Våra omvårdnadsledande sjuksköterskor ansvarar för mentorsgrupper på avdelningarna samt utbildar alla medarbetare i praktisk och teoretisk omvårdnad.

Vi satsar på dig och på din utveckling.


Vår verksamhet

Avdelning 43-44 tillhör infektionssektionen och har 48 vårdplatser fördelade på 36 infektionsplatser och 12 internmedicinska vårdplatser med inriktning endokrinologi

Våra patienter kommer oftast ifrån akutmottagningen och vi har jobbat fram ett effektivt arbetssätt där patienten är i centrum. Våra pulsmöten där vi träffas flera gånger om dagen där vi lägger planen

För patientens omhändertagande är ex på nya arbetssätt som vi använder på avdelningarna. Våra överrapporteringar mellan skiften sker inne hos patienten, Bedside rapport, detta för att inkludera patienten samt för att vi alla delar samma information.

För att vi ska kunna ge patienten vad den behöver, när den behöver det och på det sätt som patienten behöver så arbetar vi med ständiga förbättringar. Vi värnar om vår arbetsmiljö där allas åsikt är viktig och vi träffas regelbundet på förbättringsmöten.

Kvalifikationer

Till Infektionssektionen söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska, helst med tidigare vårderfarenhet. Är du nyutbildad sjuksköterska och intresserad av att vara en del i vårt team har vi möjlighet att erbjuda en individuell introduktion. Vidare trivs du med att arbeta i team och sätter alltid patienten i fokus. Därtill är du lösningsfokuserad och har en positiv inställning.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Britt-Marie Odsvall, kontaktuppgifter finner du längre ned i annonsen. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1130
Kontakt
  • Britt-Marie Odsvall, 08-58702526
Publicerat 2021-08-24
Sista ansökningsdag 2021-12-31
Sök jobbet

Return to job vacancies