Capio Novakliniken Gärsnäs

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vill du arbeta i vårt team?
Capio Vårdcentral Gärsnäs är en vårdcentral belägen i Gärsnäs, på landsbygden, i hjärtat på Österlen. Vi är en mindre verksamhet med 3 800 listade patienter, och en medarbetargrupp på 15 personer. Förutom våra läkare har vi distriktssköterskor, sjuksköterskor med olika specialiteter, undersköterskor, medicinska sekreterare och samtalsterapeut m.fl.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en distriktsjuksköterska eller äldresjuksköterska  för arbete på vårdcentralen. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och digital- och telefonrådgivning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska/ specialistsjuksköterska med inriktning i vård av äldre. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Hos oss arbetar vi självständigt men vi har också samarbete med olika andra professioner, som finns på vår vårdcentral.

Erfarenhet av digital plattform inom vården ses som positivt. Förskrivningsrätt är meriterande.

God samarbetsförmåga är viktigt för oss.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Efter överenskommelse
Ort Gärsnäs
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1094
Kontakt
  • Catharina Bergman, 0708-42 32 12
Publicerat 2021-10-13
Sista ansökningsdag 2021-11-14

Return to job vacancies