Capio Närsjukvård

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Är du diabetesköterska och vill arbeta i en positiv och utvecklande arbetsplats? Capio Vårdcentral Kista erbjuder dig ett spännande uppdrag för dig som vill vara med och utveckla verksamheten och lyfta den till nästa nivå. Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsplats

Capio Vårdcentral Kista är en växande, digifysik och flexibel vårdcentral belägen i ljusa, fräscha lokaler ett stenkast från Kista Gallerian. Här är det nära till buss, tunnelbana, restauranger och affärer. Hos oss arbetar ett glatt gäng sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, kurator och medicinska sekreterare som tillsammans tar hand om våra ca 7 000 listade patienter. På vårdcentralen finns bland annat sedvanlig läkarmottagning, sköterskemottagning, hemsjukvård och ett väl fungerande psykosocialt team. Detta är en mångkulturell arbetsplats där vi värdesätter hög professionalitet, engagemang och glädje. Tillsammans bedriver vi digifysisk primärvård med stort engagemang och glädje. Välkommen att bli en del av vårt fina team lett av verksamhetschef Heidi Hopea Adolfsen.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att få arbeta till största del i diabetesmottagningen men i tjänsten ingår också sedvanliga arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning, mottagningsarbete och vid behov HSV (hemsjukvård). Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad diabetes och/eller distriktsköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Det är meriterande om du har förskrivningsrätt. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Hos oss kan du förvänta dig en arbetsplats full av utvecklingsmöjligheter, teamkänsla och högt i tak.

Dessutom erbjuder vi:

  • Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
  • Möjligheter till utveckling – som medarbetare eller chef
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriterar

Ansökan

Ansök senast: 2021-08-09, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson: Har du frågor om rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta Carolina Wedemalm, HR-support på 073- 262 40 72 eller carolina.wedemalm@capio.se. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1069
Kontakt
  • Heidi H. Adolfsen, verksamhetschef, heidi.hopeaadolfsen@capio.se
Publicerat 2021-09-27
Sista ansökningsdag 2021-10-29

Return to job vacancies