Capio Närsjukvård

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Är du en Astma/KOL sjuksköterska och vill arbeta i en positiv och utvecklande arbetsplats? Capio Vårdcentral Kista erbjuder dig ett spännande uppdrag för dig som vill vara med och utveckla verksamheten och lyfta den till nästa nivå. Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsplats

Capio Vårdcentral Kista är en växande, digifysik och flexibel vårdcentral belägen i ljusa, fräscha lokaler ett stenkast från Kista Gallerian. Här är det nära till buss, tunnelbana, restauranger och affärer. Hos oss arbetar ett glatt gäng sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, kurator och medicinska sekreterare som tillsammans tar hand om våra ca 7 000 listade patienter. På vårdcentralen finns bland annat sedvanlig läkarmottagning, sköterskemottagning, hemsjukvård och ett väl fungerande psykosocialt team. Detta är en mångkulturell arbetsplats där vi värdesätter hög professionalitet, engagemang och glädje. Tillsammans bedriver vi digifysisk primärvård med stort engagemang och glädje. Välkommen att bli en del av vårt fina team lett av verksamhetschef Heidi Hopea Adolfsen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är distriktssköterska/leg sjuksköterska med astma-/KOL-kompetens. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning samt ha egen Astma Kol mottagning. I tjänsten kan även ingå annat mottagningsarbete såsom akuta bedömningar, telefonrådgivning och digital rådgivning på plats eller hemifrån.

Kvalifikationer

Du har formell astma-/KOL-kompetens och har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Förutom världens bästa kollegor kan du förvänta dig:

-Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens

-Möjligheter till utveckling som medarbetare eller chef

-Inflytande och delaktighet i verksamheten

-God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka

-Flexibla arbetsförutsättningar

-En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar

-En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

Ansökan

Du skickar din ansökan via vårt rekryteringssystem. Ansökan via e-post tas ej emot. Skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Heidi H. Adolfsen på heidi.hopeaadolfsen@capio.se.

Skicka in din ansökan senast 3 september!

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1007
Kontakt
  • Carolina Wedemalm, HR-support, carolina.wedemalm@capio.se
  • Heidi H. Adolfsen, verksamhetschef, Heidi.HopeaAdolfsen@capio.se
Publicerat 2021-09-27
Sista ansökningsdag 2021-10-29

Return to job vacancies