Capio Närsjukvård, Capio Qvinnohälsan Tomelilla

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som barnmorska kommer du bland annat arbeta med graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning samt gynekologisk cellprovsmottagning. Du kommer även vara delaktig i föräldrautbildning, telefonrådgivning och STI-provtagning. Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling genom utbildningar och specifika ansvarsområden.


Kvalifikationer

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.


 

 

 

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2022-01-09
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Kan diskuteras
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Deltid
Ort Tomelilla
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/966
Kontakt
  • Elenor Nilsson, 073-4449741
Publicerat 2021-09-07
Sista ansökningsdag 2021-10-30

Return to job vacancies