AO Ortopedi, Capio Ortopediska Huset AB, Capio Ortopediska Huset Läkare

Capio Ortopediska Huset ingår i affärsområde Capio Ortopedi som även innefattar Capio Artro Clinic AB, Capio Specialistvård Motala, Capio Movement AB samt ett tätt samarbete med Ortopedkliniken S:t Göran. Capio Ortopediska Huset är en ortopedisk specialistklinik i Stockholm med ca 60 st anställda och är Stockholms största elektiva enhet utanför sjukhusen. Vi har vårdavtal med Stockholms läns landsting men samarbetar även med flera försäkringsbolag. Här bedrivs såväl mottagningsverksamhet som dagkirurgi och slutenvårdskirurgi. Kliniken förfogar över 4 moderna operationssalar och 19 vårdplatser för inneliggande vård samt är öppen måndag-lördag.

https://capio.se/specialist/stockholm/ortopediska-huset/om-oss/

Beskrivning

Capio Ortopediska Huset ligger centralt beläget vid Globen i Stockholm och är en av Stockholms största elektiva enheter. Vi bedriver elektiv ortopedi med inriktning höft/knäplastiker, avancerad fotortopedi och artroskopisk axel- och knäkirurgi. Årligen görs ca 4 000 operationer, varav 1 400 höft/knäplastiker. Kliniken har 4 operationssalar och 19 vårdplatser för inneliggande vård. Vi har höga ambitioner och har som mål att vara störst och bäst och det självklara valet för både remittenter och patienter.

Vi har nu behov av att förstärka organisationen med en kompetent anestesiolog med vana av ortopedisk kirurgi.

Vi söker dig som sedan flera år är specialist i anestesiologi och intensivvård och drivs av en vilja att arbeta kvalitetsinriktat och effektivt med omsorg om såväl patienter som medarbetare. Som person är du engagerad, trivs att arbeta i en produktiv miljö, har ett gott omdöme, goda referenser och en uttalad känsla för service.

Vi erbjuder dig en möjlighet att göra skillnad genom att bedriva bästa möjliga vård för att i slutändan skapa bästa möjliga livskvalitet. Vi ger dig kraften att finnas där för varje patient, men också för att utveckla vården i stort. Ett aktivt deltagande i det kontinuerliga förbättringsarbetet är en självklarhet i vår vardag. Vi välkomnar nya idéer, lär av varandra och strävar ständigt efter att förbättra metoder, processer och arbetssätt för att säkerställa att vi kan bidra till bättre hälsa. Vi har även ett internationellt utbyte inom Ramsey Santé vilket ger ett globalt perspektiv. Hos oss på Ortopediska Huset kan du vara med och bedriva utvecklingsarbete för att behålla positionen som en modern och ledande klinik inom såväl slutenvård som dagkirurgi. Till detta hör också Capios ambition om att arbeta förebyggande för att i slutändan behövas så lite som möjligt.

Detta kan du förvänta dig av oss

  • Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens samt 3000 kr i friskvårdsbidrag
  • Möjligheter till utveckling – som medarbetare eller chef
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/918
Kontakt
  • Martin Thorsell, 0701-68 44 20
Publicerat 2021-06-22
Sista ansökningsdag 2021-10-27

Return to job vacancies