Capio Närsjukvård

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Selma, vårdcentral och BVC, är en del av Capio Närsjukvård. Vi bedriver vård som kännetecknas av hög kvalitet med bra service och gott bemötande till över 4000 listade patienter.

Vi söker dig diabetessjuksköterska med intresse att arbeta hos oss på Nya Capio Läkarhuset Selma. Capio Läkarhus Selma vårdcentral är belägen i moderna lokaler. Du finner oss i den nya stadskärnan i hjärtat av Selma Lagerlöfs torg.

Vårdcentralen erbjuder dig en nybyggd arbetsplats med öppna arbetsytor och en rehabenhet med en attraktiv och modern träningsmiljö. Vi arbetar i team på vårdcentralen och använder oss av ronder i vårt arbetssätt, vi samverkar kring patienters behov av rehab, samtalsstöd och koordinerande insatser tillsammans med berörda myndigheter på plats.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i primärvård, bl.a. telefonrådgivning, mottagningsarbete och hembesök och egen diabetesmottagning. Vi vill att du blir en given spelare i vårt team och samordnar vår diabetesmottagning med läkarna. Vi arbetar aktivt med kvalitetsutveckling och vi vill att du som diabetessköterska är med oss och förändrar och förbättrar vår diabetesvård.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska/ utbildad diabetessköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete och har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/912
Kontakt
  • Linda Fasnacht Holmberg, 0735444737
Publicerat 2021-08-17
Sista ansökningsdag 2021-10-29

Return to job vacancies