Capio Specialistkliniker, Capio Psykiatri Stockholm, Öppenvård

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio psykiatri Stockholm bedriver psykiatrisk vård på specialistnivå i syfte att uppnå en förbättrad psykisk hälsa. Den psykiatriska vården består av öppenvårdsmottagning och heldygnsvård.

Vill du bli en av oss?

Vi söker nu en leg. sjuksköterska till vår mottagning Capio Psykiatri Stockholm Öppenvård.

Vi du bli en av vårt härliga team på Södermalm?

Mottagningen, som ligger i trevliga lokaler centralt på Södermalm, bedriver allmänpsykiatrisk specialistvård för vuxna samt har särskilt ansvar för att bedriva psykiatrisk vård för patienter inom sjukvården samt andra kontaktyrken. Vi tar emot patienter från hela Stockholm och är idag ett kompetent och trevligt team på ca 20 personer som består av specialistläkare, psykologer, sjuksköterskor, vårdsamordnare, fysioterapeut samt medicinska sekreterare. 

Arbetet innebär hög grad av självständigt arbete men också arbete i team med övriga kollegor i vården runt en patient. Vi har en stabil personalgrupp som har ett gott samarbete. Vi har ett utbildningsvänligt arbetsklimat samt mycket fokus på förbättrings- och utvecklingsarbete. 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom öppenvårdpsykiatri som läkemedelsuppföljning, suicidriskbedömning-/uppföljning, motiverande samtal, samtal med fokus på egenvård och hälsoprocesser med mera. Vi ser gärna någon som är intresserad av vårdprocesser och utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri. Om du är specialistsjuksköterska i psykiatri eller har andra relevanta vidareutbildningar är detta självklart en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidare, heltid eller enligt överenskommelse.

Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/876
Kontakt
  • Catarina Stenmark, 076 772 92 43
Publicerat 2021-09-14
Sista ansökningsdag 2021-10-31

Return to job vacancies