Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Orust

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vill du bli vår nya kollega och vara med och utveckla primärvården på Orust?

Vi på Capio Vårdcentral Orust söker nu en specialistläkare i allmänmedicin för arbete på våra verksamheter på Orust. Vi kan erbjuda dig en stimulerande och utvecklande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter (dessutom med badrocksavstånd till havet). Vi är ensam aktör på Orust och har en stor bredd i uppdraget, hos oss får du möjligheten att vara distriktsläkare på riktigt!

Vilka är vi?

Capio Vårdcentral Orust är en del av Capio Närsjukvård och bedriver primärvård på uppdrag av Västra Götalandsregionen. Vårdcentralen är modern, alldeles nybyggd och belägen i Henån. Vi har också en filial i Ellös samt hela vår vackra ö som arbetsplats. Idag är ca 9500 personer listade hos oss och vi som arbetar här är ett gäng på 40 personer.

Vill du vara med och möta framtidens primärvård tillsammans med oss?
I april startade vi upp vår digitala portal Flow med chattfunktion, video och möjligheten för vårdpersonal att initiera kontakt med patienten digitalt.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten som allmänläkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.

I nuvarande system har vi en datumindelning för våra patienter och du kommer, tillsammans med ett team bestående av underläkare, sekreterare och sjuksköterska, vara ansvarig för en patientgrupp. Du har stora möjligheter att påverka hur du vill lägga upp administrationen kring din patientgrupp.

Vi tycker att utbildning och fortbildning är viktigt, därför förväntas du också handleda i olika former och handledarutbildning är meriterande.

Din vardag hos oss kan dels bestå av planerad mottagning i Henån eller Ellös, hembesök på Käringön eller något helt annat. Låter det intressant så vill vi att du hör av dig till oss!

Kvalifikationer
Du är leg. läkare med specialistutbildning inom allmänmedicin och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Övrig information
Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2021-09-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100
Ort Orust
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/838
Kontakt
  • Johan Ellegård, johan.ellegard@capio.se
  • Sanna Bialek, 0722-00 54 46
  • Halfdan Hilmarsson, MAL, halfdan.hilmarsson@capio.se
Publicerat 2021-10-12
Sista ansökningsdag 2021-11-14

Return to job vacancies