Capio Närsjukvård, Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr

För att ännu bättre möta behovet av vård för psykisk ohälsa söker vi dig som är KBT-psykolog och som vill arbeta med vår primärvårdsanpassade psykologiska behandling - framtidens digifysiska primärvård. Du kommer att få arbeta på våra vårdcentraler i Kista och Solna och därför söker vi dig som är driven, flexibel och självgående. Ett spännande uppdrag för dig som vill vara med och utveckla våra verksamheter och lyfta dem till nästa nivå!

Arbetsplats

Capio Vårdcentral Kista är en växande, digifysik och flexibel vårdcentral belägen i ljusa, fräscha lokaler ett stenkast från Kista Gallerian. Här är det nära till buss, tunnelbana, restauranger och affärer. Hos oss arbetar ett glatt gäng sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, kurator och medicinska sekreterare som tillsammans tar hand om våra ca 7 000 listade patienter. På vårdcentralen finns bland annat sedvanlig läkarmottagning, sköterskemottagning, hemsjukvård och ett väl fungerande psykosocialt team. Detta är en mångkulturell arbetsplats där vi värdesätter hög professionalitet, engagemang och glädje. Tillsammans bedriver vi digifysisk primärvård med stort engagemang och glädje. Välkommen att bli en del av vårt fina team lett av verksamhetschef Heidi Hopea Adolfsen.

Capio vårdcentral Solna är en väletablerad, växande, framåtsträvande och digifysisk vårdcentral med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor. Vårdcentralen ligger bredvid Solna Centrum. Det centrala läget gör att vi har mycket goda kommunikationsmöjligheter och närhet till det mesta. Vi är 18 medarbetare som består av kompetenta sjuksköterskor distriktsköterskor , allmänspecialister, läkare, psykoterapeut och receptionist som ansvarar för våra 8200 listade patienter. På vårdcentralen finns sedvanlig läkarmottagning med drop-in dagligen, distriktssköterskemottagning med specialistmottagning med diabetes och Astma KOL och hemsjukvård. Tillsammans bedriver vi digifysisk primärvård med kvalitet och stort engagemang och glädje. Välkommen att bli en del av vårt fina team lett av verksamhetschef Ingrid Lindeborg.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad psykolog för arbete på våra digifysiska mottagningar. Hos oss arbetar du med bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi lägger en stor vikt vid teamarbete och har ett patientcentrerat arbetssätt i nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen. Det är ofta du som psykolog som tar patientens första bedömningssamtal och de patienter som behöver läkarbedömning tas upp vid gemensam rond. Vi strävar efter att alltid ha en hög tillgänglighet till bedömning både för akuta och mindre akuta symtom. Vi arbetar enligt målbilden digifysisk vård: ”digitalt när det är möjligt, fysiskt när det behövs”. Det innebär bland annat arbete via chatt, förberedande formulär, videosamtal samt internet-KBT, vid sidan om fysiska besök. Tjänsten är på 75% och du kommer att få arbeta 40% i Kista och 35% i Solna.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad KBT-psykolog och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Vi ser helst att du har erfarenhet från arbete i primärvård.. Du har ett intresse av att arbeta med digifysisk vård och vill vara med och utveckla det vidare. Då vi i slutet av året har för avsikt att ta oss an barnuppdraget både i Kista och i Solna, vill vi gärna att du har några års erfarenhet av att ha arbetat med psykisk ohälsa hos barn och ungdomar mellan 0-17 år. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat, integritet, samarbetsförmåga och utvecklingsintresse är viktiga egenskaper.

Hos oss kan du förvänta dig en arbetsplats full av utvecklingsmöjligheter, teamkänsla och högt i tak.

Vad erbjuder vi?

 • Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
 • Möjligheter till utveckling i en digifysisk primärvårdsmiljö i framkant.
 • Inflytande och delaktighet i verksamheten
 • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
 • Flexibla arbetsförutsättningar med möjlighet till visst hemarbete
 • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
 • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras
 • Kollektivavtal i alla verksamheter
 • Tjänstepension enligt avtal
 • Pensionsrådgivning via Lifeplan
 • Friskvårdsbidrag

Ansökan

Skicka in din ansökan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Kontakt

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till HR-support Carolina Wedemalm via e-post carolina.wedemalm@capio.se. Vid frågor om tjänsten kan du höra av dig till verksamhetscheferna Heidi Adolfsen via e-post heid.hopeaadolfsen@capio.se eller Ingrid Lindeborg, ingrid.lindeborg@capio.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/829
Kontakt
 • Heidi Adolfsen, verksamhetschef Kista, 070-378 92 52
 • Ingrid Lindeborg, verksamhetschef Solna, 073-916 64 33
Publicerat 2021-09-15
Sista ansökningsdag 2021-12-15
Sök jobbet

Return to job vacancies