Capio Närsjukvård, Capio Nova Företagshälsa

Capio Nova Företagshälsa vänder sig till ledning och anställda på små och medelstora arbetsplatser inom alla verksamheter. Som anställd hos oss får du ta del av ett heltäckande synsätt för välmående medarbetare och effektiva arbetsplatser i en optimal arbetsmiljö. Vi arbetar med stort engagemang och både djup och bred kompetens för att företagen ska kunna göra sitt arbete på bästa sätt.
Capio Nova Företagshälsa verkar med god lokalkännedom i södra Skåne och anpassar verksamheten till deras behov och önskemål.

Arbetsbeskrivning

Till vårt härliga gäng söker vi dig som är en engagerad företagssjuksköterska alternativt sjuksköterska och som är van vid att arbete självständigt .

Som företagssjuksköterska/sjuksköterska hos oss arbetar du med hälsoundersökningar, rehabilitering, förebyggande arbetsmiljöarbete och hälsofrämjande arbete på individ och gruppnivå. Du är en viktigt länk i vårt team.

I arbetsuppgifterna ingår att hålla dig uppdaterad om allmän information och om regler och bestämmelser avseende arbetsmiljö och hälsovård. Du kommer göra företagsbesök genom att delta i arbetsmiljörond/-kommitté ute på våra företag och via teams. Ibland hjälper du till i medicinska undersökningar i samarbete med läkare.

Som företagssjuksköterska/sjuksköterska vid Capio Nova Företagshälsa är du tillika kundansvarig till egna företag.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt kundfokus, härliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper. Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsovård finns.

Vår organisation bygger på fyra enheter, Sjöbo, Simrishamn och Tomelilla med huvudbas i Ystad.

På vår företagshälsa är vi idag 8 st som arbetar. Vi är företagssköterskor, sjuksköterskor, företagsläkare, psykolog, undersköterskor och koordinator samt ergonomer, sjukgymnaster, hälsocoacher och arbetsmiljöingenjörer. Våra kunder finns i en mängd olika branscher runt om i södra Skåne.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska, har du specialistkompetens inom företagshälsovård är det meriterande.

Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och promotivt sätt. Vi ser också att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt samt är en lagspelare. 

Du har goda administrativa kunskaper och trivs med struktur och arbetar metodiskt och självständigt samt kan ta egna beslut. Du har även goda IT-kunskaper.

Övrig information

Tjänstgöringsgrad 50 % till en början men kan bli mer.
Tjänsten innebär ibland resor vilket innebär att du bör ha körkort och tillgång till egen bil.

Arbetstid: helgfria vardagar.

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Har du frågor kontakta områdeschef, Anna Grahm 0411- 720 30
e-post: anna.grahm@capio.se

Urval och kallelse till intervju kommer att ske löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Tomelilla, Ystad, Sjöbo & Simrishamn
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/788
Kontakt
  • Anna Grahm, 0411- 720 30
Publicerat 2021-05-26
Sista ansökningsdag 2021-10-31

Return to job vacancies