Capio Specialistkliniker, Capio SkinDoc hudläkarmottagningar

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio SkinDoc är en av Sveriges största hudläkarmottagningar utanför sjukhus och stolta över vårt varumärke och vår verksamhet som kännetecknas av stort fokus på högkvalitativ vård. Vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter där vi tillsammans bygger framtidens vård och drivs av ambitionen att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Capio SkinDoc.se har >50 000 besök årligen på de två enheterna i Danderyd respektive Liljeholmen. Vi arbetar för närvarande endast med offentligt finansierad sjukvård i vårdval och remisskrav gäller. På Capio SkinDoc arbetar ca 17 hudläkare och utbildningsläkare (ST) både interna och sidoutbildande samt ett team av ca 25 kliniska assistenter (undersköterskor) och administrativa assistenter (kundtjänst, sekreterare mm). Capio SkinDoc är sedan februari 2021 en del av Single Episode, ett patientområde inom Capio Specialistkliniker som också bedriver specialistvård och dagkirurgi inom öron-näsa-hals, gynekologi, urologi, kirurgi och obstetriskt ultraljud.

Capio SkinDoc hudläkarmottagningar satsar för fortsatt utveckling och Vi söker nu kundtjänstmedarbetare till vår våra mottagningar i Danderyd och Liljeholmen.

Välkommen att vara med på vår spännande utvecklingsresa.

Capio SkinDoc är en av Sveriges största hudläkarmottagningar. Vi tar dagligen emot flera hundra patienter i behov av specialiserad hudsjukvård inklusive en rad olika åtgärder och hudcancerkirurgi.

Vi har två mottagningar. En stor i Danderyd och en mindre på Liljeholmen. Tjänsten avser jobb på bägge mottagningar, det är alltså ett krav att kunna jobba på båda.

Du har lämpligen:

  • genuint intresse av service och människor
  • gärna relativt nyligen avslutat gymnasiet med fullständiga och godkända gymnasiebetyg, gärna från något administrativt program.
  • merit/arbetslivserfarenhet från något jobb som innebär tät och snabb kundkontakt, ex servicejobb, säljjobb, restaurang eller annat kundkontaktintensivt arbete.
  • snabba fingrar, kan göra flera saker samtidigt och föredrar tangentbordet framför pennan.
  • hög nivå på ditt svenska språk i tal och skrift.

Stor vikt sätts vid personliga egenskaper och motivation. Vi söker nu ytterligare en medarbetare för att ingå i ett team som sköter alla primära kund-/patientkontakter och bokningar.

I tjänsten ingår:

Stor andel reception och kassatjänst (kundmottagning på plats)

  • Primär kundkontakt via telefon.
  • Planering och bokningar av tider från listor (remisser, väntelistor mm) via telefon, brev,
  • kalender och andra verktyg. 

Anställningsvillkor:
Tillsvidare, heltid, tjänstgöring dagtid måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse, men det är en fördel om du kan börja jobba snart.
Vi tillämpar flextid. 6 mån provanställning. Intervjuer sker löpande.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna

Maila din ansökan med VC till: skindoc@capio.se

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/688
Kontakt
  • Carina Olausson , 08-55003570
Publicerat 2021-10-07
Sista ansökningsdag 2021-11-05

Return to job vacancies