Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Högdalen

Capio Vårdcentral Högdalen ligger i södra Stockholm med goda tunnelbana och bussförbindelser.
Du kommer att komma till en vårdcentral med 32 kollegor som varje dag är delaktiga i vårdcentralens utveckling och förbättring. Vårdcentralen har en lista på 13 300 patienter och vår önskan är erbjuda våra patienter den bästa tänkbara vård. Vi har precis gjort en stor renovering av våra lokaler så vi måste tyvärr använda klyschan att vi finns i fina, ljusa lokaler. Renoveringen har gjort att hela vårdcentralen fått sig ett ansiktslyft och på köpet motiverade medarbetare som ser möjligheter att arbeta med flöden och mottagningar på ett nytt sätt på det som kallar Högdalen 2.0.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en distriktsköterska/ sjuksköterska för en kollega som går på föräldraledighet (VIK)

Du kommer arbeta med telefonrådgivning, chatt, video och i viss mån mottagningsarbete. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.
Vi jobbar tillsammans med Hemsjukvård och har specialist mottagningar såsom diabetes, astma/KOL, blodtryck/hjärta, äldremottagning och antikoagulantia.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska eller sjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

 

 

 

 

Övrig information

Vikariat

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2022-03-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/422
Kontakt
  • Azina Talaromi, Azina.talaromi@capio.se
Publicerat 2021-07-28
Sista ansökningsdag 2021-10-31

Return to job vacancies