AO Äldre och mobil vård, Capio Geriatrik, Capio Geriatrik Vårberg

Vill du vara med från början?

I november öppnar Capio geriatrik Vårberg och kommer erbjuda 32 vårdplatser i nyrenoverade lokaler med närhet till tunnelbana och promenadstråk. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Som fysioterapeut hos oss får du ett stort ansvar och du utvecklas ständigt tillsammans arbetskamraterna i ditt team. Vi är flexibla, erbjuder goda arbetsvillkor, kompetensutveckling och ett trevligt arbetsklimat.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut. För oss är det av stor vikt att varje medarbetare får komma till sin rätt och att allas kompetens utvecklas och tas tillvara på bästa sätt. En del i att stödja detta är vårt arbetssätt med multiprofessionella team. På detta sätt hoppas vi tillsammans kunna vidareutveckla och förbättra verksamheten med nya rutiner och arbetssätt, allt för att ge patienten bästa tillgängliga vård.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut, gärna med erfarenhet av geriatrisk rehabilitering samt teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du har ett positivt förhållningssätt och kan prioritera. Du samarbetar väl med andra och har god kommunikativ förmåga och är noggrann och nyfiken. Du har ett tydligt rehab-tänk och är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten. Du bör vara engagerad, driven och ha förmåga att arbeta självständigt. Du är flexibel.

Anställningsform

- Heltid, fast. Provanställning på 6 månader tillämpas.

- Tillträde: november eller enligt överenskommelse

- Helgtjänstgöring ingår

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Friskvårdsbidrag

- Individuell lönesättning

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Enl. överenskommelse
Ort Vårberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/875
Kontakt
  • varberg@capio.se,
Publicerat 2019-07-10
Sista ansökningsdag 2019-08-11

Return to job vacancies