Capio S:t Görans Sjukhus

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

• Kvalitet - vi vill alltid bli bättre.
• Samhällsansvar - tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
• Innovation - vi är nyfikna och modiga.
• Empowerment - du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag upp till 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym.

Här kommer ett tillfälle som du, ledare med erfarenhet av radiologi, inte vill missa!

Du är självklart intresserad av teknologi, men framför allt är du intresserad av att få dina medarbetare engagerade i vårt gemensamma arbete för patienterna.

Vår nuvarande vårdenhetschef, Charlotte "Lotta" Säll, går i pension under våren 2024. Därför söker vi dig som är redo att ta över som vårdenhetschef för en av Stockholms större verksamheter inom radiologi.

Verksamheten som du kommer att leda, består både av vår dygnet-runt-öppna Akutröntgen och vår elektiva mottagning för röntgen där vi tar emot patienter dagtid. Inom verksamheten arbetar ca 40 röntgensjuksköterskor och ca 20 undersköterskor. Våra drygt 30 radiologer rapporterar till våra läkarchefer.

Eftersom vår verksamhet bedrivs årets alla timmar, är vår förhoppning att du också inspireras av frågor som bemanning, rekrytering och nätverkande för att kontinuerligt säkerställa att rätt medarbetare med rätt kompetens finns på plats där de behövs, när det behövs. 

  • Till din hjälp får du två biträdande vårdenhetschefer, en bemanningsassistent, en utvecklingsansvarig samt metodansvariga röntgensjuksköterskor. Du blir närmaste chef över denna grupp.
  • Du rapporterar till klinikens verksamhetschef Anders Byström och ingår som en självklar del i klinikens ledningsgrupp. Du deltar i samverkan med fackliga representanter.

Vi söker
Vi tror att du har tidigare erfarenhet som chef och ledare. Erfarenhet av röntgen, mammografi eller annan form av radiologi är meriterande. Troligen är du röntgensjuksköterska i botten, men vi är också nyfikna på dig med annan bakgrund men med relevanta erfarenheter. Vi är modiga och nyfikna, det är du också!

Kommer du också att besöka Röntgenveckan i Uppsala?
Hör gärna av dig till Anders Byström om du vill ha en pratstund, innan du skickar in en formell ansökan.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1381
Kontakt
  • Anders Byström, 073-3241481
Publicerat 2023-09-01
Sista ansökningsdag 2023-10-02

Tillbaka till lediga jobb