Capio Specialistkliniker, Capio Medocular AB, Capio Medocular Uppsala

Inom Capio Ögon har vi lång erfarenhet av ögonsjukdomar och ögonoperationer. Vi har funnits i 35 år och har utfört över 500 000 ögonoperationer. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrkirurgi och synfelsbehandlingar.
Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik, Scanloc Healthcare och Stockholms Ögonklinik. Våra kliniker finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping, Skövde, Trollhättan, Linköping samt filialer på ett antal orter.

Capio Ögon i Uppsala är Capio Ögons första klinik och startades 1986. Våra verksamhetsområden är gråstarrskirurgi och ögonmottagning inom vårdval. Förutom det så har vi privata patienter och utför även synfelsoperationer. I Uppsala arbetar vi till största del på uppdrag från Region Uppsala samt även Region Gävleborg. Vi har centralt belägna lokaler på Stora torget.

Beskrivning

Som Sveriges äldsta privata ögonklinik är vi mycket populära när det gäller både gråstarroperationer, ögonsjukdomar och synfelskorrigeringar. Kliniken är centralt belägen på Stora Torget. 

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår att bemanna receptionen, administration samt att vara med i teamet som förbereder inför operation. Ett mycket tacksamt och tillfredställande arbete som uppskattas enormt av alla våra nöjda patienter. Att kunna hjälpa människor till rätt vård och möta många olika patienter varje dag är riktigt roligt!

Kvalifikationer

Vi ser helst att du är Undersköterska och har tidigare erfarenhet av journalsystemet Cosmic och ögonsjukvård är meriterande. Goda kunskaper i tal och skrift.

Som person ska du vara flexibel kring dina arbetsuppgifter och ha ett trevligt bemötande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en verksamhet med stort kvalitetsfokus samt trevliga kollegor. Vi arbetar i  en kultur som värdesätter god kvalitet och ett gott bemötande.  Vi ger dig möjlighet att utvecklas och växa inom Capios breda verksamhet.

Villkor

Timvikarie, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

 

 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enl ök
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 0-100
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1706
Kontakt
  • Shawder Rashed, 0709565481
Publicerat 2023-08-17
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb