Äldre och mobil vård Capio Geratrik Nacka

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter, ASIH, sluten palliativ vård samt geriatrisk sluten- och öppenvård.

Arbetsbeskrivning

För oss är det viktigt att alla hittar sin roll. Vi tycker inte att alla ska göra exakt likadant. Du som medarbetare ska göra det du är bäst på inom de ramar vi arbetar med. Vi tror att du, liksom vi, brinner för att leverera en hög vårdkvalitet till våra patienter. Att du har goda kunskaper om omvårdnadsprocessen och tycker det är självklart att arbeta med och utveckla patientsäkerheten och arbetsmiljön.

Vi vill att du är noggrann, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Men vi tycker också att det är roligt om du har lite humor och inte är rädd för att fatta egna beslut. Vi detaljstyr inte, utan vill att våra medarbetare tar eget ansvar men också att de säger ifrån när något inte stämmer. Det är bara så vi kan fortsätta vara en av Sveriges bästa arbetsplatser. Har du med dig gedigna kunskaper om omvårdandsprocessen, kanske en specialistutbildning inom vård av äldre är det meriterande. Har du även erfarenhet av personcentrerad vård eller PNV modellen är det en merit!

Är du ny i yrket har även du goda möjligheter att utvecklas hos oss. Att arbeta inom geriatrisk vård är det bästa du kan göra för din professionella utveckling.

Vi söker nu en sjuksköterska till avd 51 med 17 vårdplatser. Bemanningen dagtid är tre team med en sjuksköterska och en undersköterska i vardera team, på kvällen är vi två team. Dagtid har vi även en samordnare.  Vi som arbetar här på avd 51 har det väldigt trevligt på jobbet! Det finns stor acceptans för att vara ny, inga frågor är för små. Vi stöttar varandra i omvårdnadsprocesserna kring våra patienter vi är trygga i våra roller, kompetenta inför uppgifterna  och med närhet till glädje och skratt.

Tjänsten är på heltid men deltid kan diskuteras. Placering på Nacka Närsjukhus. Kollektivavtal finns och vi använder oss av önskeschema och flexibel arbetstid.

 

Capio Geriatrik Nacka är en del av Capio-koncernen. Vi bedriver geriatrisk och palliativ vård samt avancerad sjukvård i hemmet på uppdrag av Stockholms läns landsting. Vi finns på Nacka Närsjukhus.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% (37h/v)
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/877
Kontakt
  • Mats Glaser, 08 7186033
Facklig företrädare
  • Jussi Väistö , Vårdförbundet, 08 7186151
Publicerat 2019-07-09
Sista ansökningsdag 2019-08-09

Tilbage til Ledige stillinger