Capio S:t Görans Sjukhus, Kirurgkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

• Kvalitet - vi vill alltid bli bättre.
• Samhällsansvar - tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
• Innovation - vi är nyfikna och modiga.
• Empowerment - du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag upp till 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Vill du bli en del av vårt team, bidra till utvecklingen av vår verksamhet och göra skillnad för våra patienters hälsa? Varmt välkommen med din ansökan! 

Om avdelning 38/39

Avdelning 38/39 är en del av kirurgkliniken där vi vårdar elektiva och akuta patienter med bröstcancer, urologiska åkommor, samt sjukdomar i nedre och övre gastrointestinal kanalen.

Vi har ett effektivt flöde på avdelningen med hög läkartillgänglighet och vi jobbar med så kallad behovsstyrd rond. Här arbetar vi i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinare.

Kliniken har under lång tid arbetat med förbättringsarbete och det har resulterat i tydliga rutiner och riktlinjer. Vilket är en förutsättning för att flödet ska kunna vara så stort och kvalitativt som det är idag. Det är också tack vare dessa rutiner som nyanställda som kommer till avdelningen kan känna stort stöd och trygghet i arbetet.

Arbetsbeskrivning 

Som nyanställd får du en mentor som du stämmer av med, som stöttar dig och finns för att svara på frågor kring din arbetssituation.

Hos oss har du möjlighet att jobba under flera arbetstidsmodeller, till exempel treskift (dag, kväll, natt och helg), tvåskift och natt. Dessutom tar du del av vår förmånliga poängmodell som vi har på S:t Görans Sjukhus. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett stort intresse av att få en bred kompetens inom kirurgi. Som person har du en god samarbetsförmåga. Du arbetar strukturerat och har ett gott omdöme, vilket innebär att du har möjlighet att göra korrekta avvägningar och prioritera rätt i olika situationer.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser framemot att höra ifrån dig!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/143
Kontakt
  • Kerstin Lönn, vårdenhetschef, 08-58701117
  • Lena Tidermark, biträdande vårdenhetschef , 08-58701119
  • Karin Johansson, 0700021706
Publicerat 2023-04-24
Sista ansökningsdag 2023-05-08

Tillbaka till lediga jobb