AO Äldre och mobil vård, Capio Bemanning

Capio Bemanning erbjuder bemanningsuppdrag i Stockholm och Skåne för läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och dietister inom Geriatrik, Rehab, Akut- och Jourläkarbilar, ASiH, Palliativ slutenvård, SÄBO, läkarinsatser i särskilt boende. Vi erbjuder flexibla och varierande uppdrag med konkurrenskraftiga villkor. Bemanningsuppdragen varierar från enstaka pass till uppdrag över längre tidsperioder. Våra uppdragsgivare är verksamheterna inom Capios affärsområde Äldre och mobil vård.

Vi söker en arbetsterapeut till Capio Närsjukhus i Simrishamn.

I Simrishamn finns det lilla närsjukhuset med det stora vårdutbudet, beläget vid kusten på det vackra Österlen.

På sjukhuset arbetar cirka 150 medarbetare.

Den 1 maj tog Capio över driften av Simrishamns sjukhus. Vill du vara med från början och bygga upp denna inriktning på närsjukhuset.

Närvårdsavdelningen

Målgruppen är framför allt de patienter som vid behov av slutenvård inte har behov av akutsjukhusets resurser. Patienterna kan komma från sydöstra Skånes kommuners hemsjukvård eller särskilda boenden. Patienter kan även komma från Skånes övriga kommuner eller sjukhus. Direktinskrivning till slutenvården ska kunna ske dygnet runt.

Geriatrik innebär ett omväxlande arbete för en arbetsterapeut. Patienterna som vårdas på vår geriatriska avdelning har ofta många och komplexa diagnoser. Geriatriken är en vårdgren med stor bredd och ett stort patientfokus, en spännande medicinsk utmaning. Den geriatriska vården är specialiserad på akuta och kroniska sjukdomar som uppstår till följd av åldrande. I vården ingår både medicinsk behandling och rehabilitering.

I Capios satsning kring den multisjuka patienten kommer vi att arbeta enligt Comprehensive Geriatric Assesment (CGA) för att ta fram en koordinerad plan för behandling och uppföljning utifrån den individuella patientens specifika livssituation och diagnos. Detta inkluderar standardiserade vårdprocesser vid identifierade tillstånd och problemområden som till exempel undernäringsproblematik, risk för fall och trycksår eller multisjuka äldre. Arbetet utgår från multiprofessionella team vilket innebär att sjuksköterskor arbetar tillsammans med läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut och undersköterskorna. Vården är således personcentrerad och var och en av de olika yrkesrollerna fyller en nyckelfunktion.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Mycket gott bemötande gentemot såväl patienter som anhöriga och kollegor. Det är viktigt att du kan skapa förtroende hos patienter och närstående samtidigt som du är positiv, lyhörd och tydlig i din kommunikation.

Villkor

* En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

* Friskvårdsbidrag

* Individuell lönesättning

* Ett nätverk av stöttande kollegor

* Trygghet i att ha en stor organisation i bakgrunden som stöd

* Ansvar, mandat och frihet

 

Kontakta rekryteringsansvarig Helena Funseth

helena.funseth@capio.se

072-999 13 22

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Simrishamn
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1222
Kontakt
  • Helena Funseth, 072-999 13 22
Publicerat 2021-09-08
Sista ansökningsdag 2021-10-31

Zurück zu Stellenangeboten