Capio Region Stockholm Hemsjukvård

Är du vår nya undersköterska till hemsjukvården i Farsta?
Trivs du med tempo i arbetet och vill utvecklas i din roll som undersköterska så ska du söka dig till oss! Vi erbjuda dig som medarbetare:

  • Kollektivavtal
  • Flexibla arbetstider
  • Schemalagd kompetensutvecklingstid
  • Friskvård
  • Kompetensutveckling via våra kliniska utbildningar

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. Vi arbetar när vårdcentralerna är stängda, så arbetstiderna är därmed förlagda på kvällar, helger och röda dagar. Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och inkluderar bland annat att ge läkemedel, ta blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier samt sondmatning. Du dokumenterar i TakeCare och använder Epsilon som arbetsredskap. Arbetet innebär mycket bilkörning.

Du utgår från vårt fina kontor i Farsta Centrum och är ute hos patienter som bor i området runt Farsta, Skarpnäck, Enkede-Årsta-Vantör, Skärholmen, Älvsjö, Trångsund och Huddinge.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som:

  • Är utbildad undersköterska
  • Har körkort och god körvana 
  • Är vaccinerad mot Covid-19 

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom hemsjukvården eller med liknande arbetsuppgifter. 

Vi vill även att du har en god samarbetsförmåga, är ansvarsfull, har ett stort engagemang och alltid arbetar för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I och med att undersköterska blir en skyddad yrkestitel från och med 1 juli 2023 kan du komma att anställas under en annan titel fram till dess att du visat upp intyg. Du kan ansöka på socialstyrelsen om du inte redan gjort det genom att klicka på länken. https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/

Villkor
Som medarbetare hos oss är du vår viktigaste resurs och därför erbjuder vi vår interna Academy som är en utbildning för undersköterskor. Vi har regelbundna arbetsplatsträffar och i schemat ingår kompetensutvecklingstid. I och med att undersköterska från och med 1 juli 2023 kommer att bli en skyddad yrkestitel kan titeln för er som blir anställda komma att ändras. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön/timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/588
Kontakt
  • Tim Lamber, 0840901080
Publicerat 2023-08-31
Sista ansökningsdag 2023-09-30
Sök jobbet

分享链接到:

返回职位空缺页面