Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Bro

Capio Vårdcentral och BVC Bro ligger i ljusa, fräscha lokaler i Bro Centrum, nordväst om Stockholm, på gångavstånd från pendeltågsstationen. Bro centrum ger, trots närheten till Stockholm, en fin småstadskänsla. Tillgång till fri parkering finns vid vårdcentralen. På mottagningen arbetar ca 30 medarbetare som tillsammans tar hand om våra ca 8900 listade patienter. På mottagningen finns flera specialistmottagningar såsom diabetesmottagning, astma/kol-mottagning och hypertonimottagning samt fysioterapeut och rehabkoordinator. Vi har eget ansvar för hemsjukvårdspatienter samt ett par LSS boenden. Till mottagningen hör BVC och första linjens psykiatri inom både barn- och vuxenuppdraget. Våra värdeord - kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment - står i centrum för allt arbete och vi har ett starkt fokus på förbättringsarbete och samarbete mellan olika yrkeskategorier för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Hos oss kan du förvänta dig en arbetsplats präglad av utvecklingsmöjligheter och teamkänsla.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är sjuksköterska som vill arbeta på vår trevliga mottagning då någon av är våra ordinarie sjuksköterskor är lediga. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom primärvård bl. a. rådgivning via telefon, chatt samt mottagningsarbete. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med en härlig gemenskap och tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling, kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte. 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande. 

Övrig information

Timanställd sjuksköterska som kan arbeta vid behov.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde enl ök
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad % enligt överenskommelse
Ort Upplands-Bro
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1323
Kontakt
  • Ulrika Westling Lewenhaupt, 070-9307603
  • Emilia Germundsjö
Publicerat 2022-11-14
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb