Capio S:t Görans Sjukhus, Anestesikliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Vill du också jobba på Sveriges bästa sjukhus?

Är du operationssköterska och tycker om att arbeta brett med många olika sorters operationer på en flexibel avdelning där allt kan hända?  Vill du ha möjlighet att kunna påverka  dina arbetstider och lägga ditt eget önskeschema? Längtar du efter en arbetsplats med god struktur med korta beslutsvägar där du kan få vara med och förändra - på riktigt?

Då kan vår arbetsplats på Centraloperation på Capio S:t Görans Sjukhus vara något för dig! Vi är ett glatt gäng på ca 48 operationssköterskor som nu vill ha fler nya kollegor.

Så här upplever vi vårt jobb på Centraloperation

Vi jobbar helt enkelt på det bästa sjukhuset i Stockholm! Här är det bra "vibrationer" och bra "luft" med trevliga arbetskamrater. Trivseln är väldigt god, alla yrkeskategorier uppskattas högt och man känner sig snabbt som en familjen hos oss.

Vad är då det bästa med att jobba hos oss? Ja, vi uppskattar alla samarbetet och teamkänslan med de olika övriga professionerna,  t ex sterilcentralen och anestesin. Oavsett yrkeskategori är vi "vi" och hjälps alltid åt.

Vi har en bra individuell inskolning, utifrån dina behov. Du kommer att få assistera mycket och vi arbetar ofta i team under operationen om två operationssjuksköterskor där vi lär av varandra.

Det råder ett högt arbetstempo med sann arbetsglädje. Det spelar ingen roll vem man frågar om hjälp eller assistans - alla är hjälpsamma. Patientflödet är bra och effektivt. Vid arbetsdagens slut känner man sig nöjd och tillfredsställd över att ha kunnat hjälpa alla då vi är många som hjälps åt. Vi arbetar främst dagtid men även dygnets alla timmar.

Om dig

Vad värdesätter vi för egenskaper hos dig som kommande kollega?

Vi hoppas att du framför allt är en glad, trevlig och positiv person som är en bra kamrat, schysst och tycker om samarbete samt lära av varandra. Du är smidig och flexibel samt lyhörd. Vi uppskattar också om du är lojal, proffsig och prestigelös. Är du dessutom hjälpsam och okomplicerad är vår lycka gjord! Vi tycker att det är kul att jobba i ett högt tempo och det underlättar om du är likasinnad, samt är intresserad av att testa nya förslag och själv gärna bidrar med egna. Och såklart är du operationssjuksköterska med ett par års erfarenhet.

Villkor

Poängmodellen är en uppskattad ersättningsmodell hos oss. Vi har friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym på sjukhusområdet. Genom portalen Benify erbjuds vi också en mängd olika rabatter och förmåner som anställd på Capio S:t Görans Sjukhus.

Din ansökan

Nu väntar vi på din ansökan! Vår vårdenhetschef Gunilla Solander gör urval och intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Gunilla svarar också gärna på dina frågor om tjänsten.

Vi ser fram emot att få jobba med dig!

Varmt välkommen hälsar Operationssjuksköterskorna på Capio S:t Görans Sjukhus

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/860
Kontakt
  • Gunilla Solander, 08-5870 34 38
  • Pia Hultman, 08-5870 37 63
  • Christina Hellström, 08-5870 16 79
Publicerat 2019-07-04
Sista ansökningsdag 2019-09-15

返回职位空缺页面