Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Blackeberg

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vår fina vårdcentral är en väletablerad, växande och framåtsträvande mottagning med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor. Grunden till detta är vår engagerade personal. Vårdcentralen ligger i Bromma, centralt i Blackeberg precis bredvid tunnelbanestationen och torget, endast 3 hållplatser från Brommaplan.

Vi har idag drygt 9800 patienter med stor bredd på ålder, bakgrund, utbildning och erfarenheter listade hos oss. Vi har en stabil läkarbemanning med för närvarande 4,5 specialister i allmänmedicin och 3 ST-läkare. Utöver husläkarmottagningen finns även lättakuten, distriktssköterskemottagning, BVC/BHV m.m. samt specialistmottagningar för bl a diabetes, astma/KOL och hälsa/livsstil. Sedan hösten 2018 har vi även en barnmorskemottagning. Detta är en mångkulturell arbetsplats där vi värdesätter hög professionalitet, engagemang och glädje. Vi är HBTQ-diplomerade samt ISO-certifierade i kvalitet och miljö.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en sjuksköterska som förutom kliniskt arbete ska ha ett samordningsansvar för vår mottagning i Blackeberg samt filial i Nockebyhöjden. 

Som samordnare blir du en viktig länk i vårt arbeta att utveckla vårdcentralen. Vi vill förse Brommaborna med en vård som kännetecknas av engagemang och vi strävar efter att utveckla bättre och smartare arbetssätt som höjder vårdkvalitén för våra patienter.

I din roll sitter du med i vårdcentralens ledningsgrupp. Tillsammans med verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare, har du övergripande ansvaret för mottagningen samt är delaktig och drivande i utvecklingsarbetet. Du kommer att hantera allehanda frågor som dyker upp – högt och lågt – och se till att den dagliga driften fungerar optimalt. Rollen innebär bland annat arbete med planering, resursfördelning och att säkerställa att patienter får rätt omhändertagande. Du är en sammanhållande länk i arbetsgruppen, bidrar till ett gott samarbete och ansvarar för att medarbetarna får kompetensutveckling i linje med verksamhetens mål. Du är målinriktad, har sinne för siffror och är nyfiken på resultatuppföljning. Du arbetar för en hög patientsäkerhet och en god vård.

Att vara samordnare är en del av en heltidstjänst vilket innebär att du övrig tid kommer att arbeta kliniskt som sjuksköterska. Du fördelar din tid mellan våra två enheter, Blackeberg och Nockebyhöjden.

Kvalifikationer

För denna tjänst söker vi dig som är utbildad sjuksköterska. Du har erfarenhet av arbete inom primärvården och har därigenom god förståelse för arbetet på en vårdcentral. Det är meriterande om du haft en samordnande roll tidigare, men det viktigaste för oss är att du är rätt person med ett starkt intresse och driv att utveckla verksamheten med oss.

Du har god organisationsförmåga och en vana att strukturera och prioritera i ditt arbete. Du har en strategisk blick och en helhetssyn på verksamheten men kan samtidigt hantera de frågor som dyker upp i vardagen. Då kvalitet är en av Capios viktigaste fokusområden är det viktigt att du har kvalitetstänket i ryggmärgen. Du trivs bra i en coachande roll där du får inspirera och motivera dina kollegor för att skapa ett gott samarbetsklimat. Vi ser mycket positivt på nytänkande och intresse för förbättringsarbete då vi alltid strävar efter att bli allt bättre på att möta våra egna och omvärldens krav.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/859
Publicerat 2019-07-03
Sista ansökningsdag 2019-10-31

返回职位空缺页面